Úvod

O NÁS A KÁVĚ

ČLÁNKY O KÁVĚ

Coffee Master - sklizeň kávy

Coffee Master - sklizeň kávy

Výukový článek Coffee Master na téma Sklizeň kávy.

Coffee Master - sklizeň kávy

 

SKLIZEŇ KÁVOVÝCH TŘEŠNÍ

 

RUČNÍ SBĚR

 

STROJOVÝ SBĚR

 

STRIPPING (ČESKY „ČESÁNÍ“)

 

ZPRACOVÁNÍ KÁVOVÝCH TŘEŠNÍ

SUCHÉ ZPRACOVÁNÍ (DRY PROCESSED)

 

MOKRÉ ZPRACOVÁNÍ (WET PROCESSED)

 

MEDOVÉ ZPRACOVÁNÍ (HONEY PROCESSED)

Varianta I.

Varianta II.

 

TŘÍDĚNÍ ZRN

Zpět na výpis článků

Proč nakoupit u nás?

V čem jsme jiní než ostatní?

Všechno z první ruky

Stačí nám napsat Váš e-mail a díky pravidelným newsletterům nepřijdete o žádné novinky,
akce ani výprodeje a navíc ušetříte.